Inchirieri copiatoare Color

La inchirieri copiatoare Color, oferim echipamente care se adreseaza firmelor mari, in general cu peste 5 angajati si un volum lunar de tiparire ce depaseste  4000 de copii A4.

Cel mai important aspect : la inchirierea unui copiator/imprimata, firmele de mari dimensiuni au costuri de achizitie ZERO!

Pe langa costurile de achizitie ale unui copiator, mai apar si costurile de operare si functionare. In lipsa unei analize amanuntite in acest sens, de cele mai multe ori firmele nu cunosc exact valoarea acestor costuri. In cazul inchirierii copiatoarelor, toate costurile, inclusiv cele legate de tonere, cilindri, unitate cuptor si alte consumabile sunt incluse in pretul abonamentului de inchiriere.De aici rezultand o situatie foarte clara a costurilor

Despre abonament 

Desigur ca un inginer al firmei CopyService efectueaza service-ul echipamentului inchiriat periodic, astfel timpii de functionare sunt mai mari si se reduce posibilitatea de defectiune a copiatorului/imprimantei. Asiguram toata gama de servicii de mentenanta pentru copiatoare/imprimante.Fie ca vorbim de inlocuirea unui cartus de toner, a unui cilindru, a unui cuptor sau de o reparatie mai importantaa copiatorului/imprimantei,acestea sunt asigurate.

De asemena toate costurile sunt incluse in abonamentul de inchiriere si beneficiarul nu trebuie sa plateasca nimic in plus in cazul in care echipamentul nu functioneaza. Mai mult decat atat, in putinele situatii in care o piesa ce trebuie schimbata nu este pe stoc si dureaza mai mult de 48 ore pana aceasta intra in stoc, atunci va oferim un echipament similar cu cel inchiriat de dumneavoastra, astfel incat toti angajatii firmei sa beneficieze in continuare de toate functiile acelui echipament multifunctional( copiator sau imprimanta).

Inchirieri copiatoare, imprimante- tipuri de abonament:

Cele trei tipuri de abonamente

MINI: 99Euro / luna ( 400 de copii A4 color si 3000 de copii A4 bk  incluse)

MEDIU: 145Euro / luna ( 700 de copii A4 color si 4000 de copii A4 bk  incluse)

MAXI: 185Euro / luna (1000 de copii A4 color si 6000 de copii A4 bk  incluse)

imagine copiator color
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0